Trappenmaker met meer dan 20 jaar ervaring

Over ons

Wij zijn reeds 3 generaties lang, een kleine, ambachtelijke schrijnwerkerij /trappenmakerij

In 1936 heeft mijn grootvader Karel Proot in Dudzele het bedrijf als algemene schrijnwerkerij opgestart.  Mijn vader Léon nam de schrijnwerkerij over, maar in de jaren tachtig kreeg hij meer en meer vraag naar houten trappen, zodat hij er dan zijn specialiteit van heeft gemaakt.

Ondertussen heb ikzelf ook reeds 25 jaar ervaring in dit mooie vak.

Onze klanten zijn zowel architecten, aannemers of particulieren.  Ik hou ervan om samen met hen, volgens budget en wensen, een oplossing op maat te realiseren voor de trap of leuning.

Is het nu een aanpassing aan een bestaande trap, een trapleuning, een nieuwe trap, of het bekleden van een betontrap, in renovaties of nieuwbouwwoningen, wij kunnen voor u een oplossing bieden.
Wij maken voor u zowel een klein en eenvoudig trapje, een trap in klassieke uitvoering, als een trap in hedendaagse/moderne stijl, al dan niet gecombineerd met leuning in hout of inox.

Alle trappen worden tot in de kleinste details, volgens uw wensen, in onze eigen werkplaats gerealiseerd, en uiteraard ook door ons, vakkundig bij u geplaatst.

Wanneer u zelf geen tijd hebt, of u laat het afwerken van de trap liever over aan een vakman, dan kan dat door onze ervaren (externe) schilders.

U kan ons steeds contacteren voor een vrijblijvende offerte
Neem gerust een kijkje op onze site om ideeën op te doen.